ЗАСОБИ МЕДИЧНОГО ЗАХИСТУ

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Засоби медичного захисту

Засоби індивідуального захисту – це продукти, призначені для захисту здоров’я і життя людини. До цієї групи належить обладнання, призначене для носіння або зберігання користувачем для захисту від епідеміологічних загроз, які впливають на його безпеку і здоров’я.

Ми виробляємо високоякісні продукти, які відносяться до засобів індивідуального захисту:

Z

Одноразові поліетиленові Фартухи (також з антибактеріальної плівки) на рулоні з перфорацією для відриву. Фартухи є одним з елементів захисного одягу, це також елемент одягу, необхідний, зокрема, при проведенні хірургічних операцій, медичних процедур в лікарнях і медичних центрах.

Z

Одноразові рукавички з поліетилену або одноразові антибактеріальні та антивірусні рукавички забезпечують базовий рівень захисту від мікробів. Вони виготовлені з плівки, LDPE, HDPE і проекологічної антибактеріальної плівки, розробленої в умовах найвищого і рестрикційного фітосанітарного стандарту, що підтверджується сертифікатом BRC (Packaging and Packaging material)

Z

Вони добре підходять для повсякденного використання, а також для точок продажу овочів або хлібобулочних виробів. Вони знаходять широке застосування в харчовій, м’ясній, хлібопекарській, кондитерській промисловості, гастрономічному, косметичному, перукарському напрямах та на заправних станціях

галерея

Вас цікавлять продукти охорони здоров’я?

 

Наша команда продажів у вашому розпорядженні!

 

Зателефонуйте нам!

Напишіть нам!

Надіслати запитання

Згода

9 + 13 =