Інноваційні пакети K-Sealing для харчової промисловості
HiTec K-Sealing®
У процесі виробництва запатентованих пакетів типу K-sealing ми використовуємо наші знання і накопичений досвід. Інноваційні пакети використовуються для викладки контейнерів або коробок для свіжого м’яса. Вони мають шов у формі літери K, що дозволяє рівномірно розподілити силу тиску упакованого продукту в центр пакета для виключення мікротріщин на шві, які дуже часто є причиною витоків рідких речовин, таких як: плазма, кров, желатин, і в кінцевому підсумку викликають намокнення картонних коробок і їх знищення.
Особливості пакетів HiTec k-sealing®:
Ідеально підходять для картонних коробок або поліетиленових контейнерів,
Прискорюють процес викладки ящика або коробки, заощаджуючи час,
Відсутність кишень, в яких збираються кров, плазма, шмактки м’яса, сипучі матеріали
Виготовлені з високоякісної сировини, допущеної до контакту з харчовими продуктами
Можливість виготовлення пакетів з запатентованої інноваційної проекологічної антибактеріальної плівки,
Можливий флексографський друк до 4 кольорів
Мають сертифікат PZH і перевірені на міграцію, специфічну також для застосування для глибокої заморозки IQF
Вас цікавлять інноваційні пакети для харчової промисловості HiTec K-Sealing®?
Наша команда продажів у вашому розпорядженні!
Зателефонуйте нам!
Напишіть нам!
Надіслати запитання
Дивіться інші продукти HiTec Film
присвячена м’ясо-птахівництву
HiTec AntiMicrobialFilm®
Проекологічні, антибактеріальні плівки та упаковки з фольги для пакування свіжих продуктів
HiTec BagonRoll®
Фольговані пакети та капюшони на рулоні м’ясної промисловості
HiTec BagonPin®
Мішки з фольги, зафіксовані шпильками, затискачами (HiTec BagonPin®) для м’ясної промисловості
HiTec Aprons®
Фартухи з фольги для м’ясної промисловості
HiTec ChickenBag®
Напівкруглі герметичні пакети для пакування туш птиці
HiTec PackFood®
Спеціалізовані плівки для пакування та формування упаковок на автоматичних машинах для формування та пакування свіжих продуктів
HiTec StretchFood®
Харчова стретч-плівка для безпосереднього контакту з харчовими продуктами