Про Нас

Дізнайтеся більше про нашу компанію!

Zakład produkcyjny Stężyca

Zakład produkcyjny Drwalewice

ІСТОРІЯ HITEC FILM

Підприємство HiTec Film було засноване Марчіном Мясковським після отримання багаторічного досвіду в індустрії упаковки з плівки і спостереження за гігієни, фармацевтичним, харчовим ринком і, перш за все, за м’ясною промисловістю. Ці спостереження спонукали власника створити підприємство, яке спільно з клієнтами займається вирішенням проблем, пов’язаних з упаковкою продукції і, звичайно ж, впровадженням нових рішень в індустрії упаковки з плівки, а також відповіддю на ключові проблеми вищезазначених галузей.

Вже майже десять років ми працюємо в індустрії упаковки з плівки. Постійний розвиток компанії збільшує кількість наших клієнтів. Ми працюємо з багатьма компаніями, які є лідерами у своїх галузях. Ми поставляємо продукти, які відповідають суворим вимогам. У нас є один з найсучасніших машинних парків у Європі для виробництва упаковки. В даний час ми працюємо над сучасними рішеннями для упаковки харчових продуктів, що продовжують термін зберігання продуктів і дозволяють переробляти використану упаковку, тим самим сприяючи захисту навколишнього середовища

Місія компанії

Місія компанії – пошук і впровадження нових рішень для продуктів, які відповідають ринковому попиту. Компанія веде свою діяльність відповідно до принципів Соціальної Відповідальності Бізнесу, з урахуванням потреб своїх зацікавлених сторін, а також піклуючись про навколишнє середовище. Постійно прагне до зменшення споживання сировини і кількості генерованих відходів, а також рівня забруднення, споживання енергії і т. д.

Мета діяльності

Основна мета діяльності компанії – виробництво і дистрибуція сучасної продукції, відповідно до індивідуальних потреб клієнтів. Підприємство систематично розвиває свій технологічний потенціал, що сприяє постійному розвитку підприємства і створенню його іміджу як сучасного, інноваційного, яке має стабільне і сильне положення. HiTec Film успішно інвестує в технологічні об’єкти, придбавши сучасний машинний парк.

Серед найбільших переваг HiTec Film слід згадати, перш за все, пропонування сучасних продуктів, оптимально підібраних в техніко-економічному плані, відкритість на пропозиції клієнтів, поточне пристосовування продуктів відповідно до очікувань клієнтів, а також індивідуальне відношення до клієнта. Компанія також прагне до розробки продуктів шляхом проведення дослідно-розробних робіт над новими продуктами, вона також має власну лабораторійну інфраструктуру

Компанія HiTec FILM проводить регулярний аналіз ринку поліетиленової упаковки, тим самим вивчаючи попит, очікування і потреби клієнтів. В рамках дослідження переваг покупців продукції компанія враховує власні спостереження за ринком (прямі зустрічі, участь у виставках тощо) і кількісні дослідження, що проводяться самостійно за допомогою телефонних інтерв’ю. Також варто відзначити, що керівники компанії беруть участь в галузевих конференціях, а також шляхом моніторингу спеціалізованих публікацій аналізують останні рішення та ринкові тенденції щодо виробництва та якості плівки, а також попиту на неї в окремих галузях.